085-0607770

Telefonisch support

Klantenservice

Contact opnemen

Voor ondernemers

FunDeals is een nieuw platform dat is opgericht om het voor jou als ondernemer makkelijker te maken om een dienst, activiteit of belevenis aan te bieden. 

Het doel van het platform is om bedrijven en ondernemers te matchen met personen die op zoek zijn naar een leuk dagje uit, een nachtje weg, een wellness-arrangement, een heerlijke lunch, high-tea of diner en meer. 

Wil je een deal promoten, een klantenkring opbouwen of een deal onder de aandacht brengen? Door gebruik te maken van FunDeals breng je als ondernemer je dienst of activiteit onder de aandacht bij een groot publiek. Het enige wat jij hoeft te doen is een deal te plaatsen met korting. Wij doen de rest!

Waarom FunDeals?

Gemakkelijk in gebruik

Op het platform van FunDeals kun je binnen enkele minuten jouw aanbieding of promotie online hebben staan. Je kunt alles beheren in je eigen dashboard. Overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik.

Verdienen zonder risico

Verdien zonder nog maar een enkele euro te hebben geïnvesteerd. Dit is dus geheel zonder risico: Je krijgt betaald wanneer je een deal hebt verkocht en hoeft daarna niks meer te doen.

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon

Marketing

FunDeals zet verschillende marketingkanalen in om het platform en de deals te promoten. Denk aan landelijke, lokale social media en Google Ads campagnes. Hiervoor hoef je als ondernemer niet te betalen!

Geen kosten vooraf

Bij FunDeals werken we volgens het principe no cure, no pay. Je maakt GEEN kosten voordat er een deal is verkocht. Zodra je een deal verkoopt ontvangt FunDeals commissie over de verkoopprijs.

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon

Eenvoudig zelf plaatsen

In jouw ondernemers dashboard maak je heel eenvoudig zelf een deal aan. Je kunt deals plaatsen voor een dag of een langere periode. Je bepaalt zelf hoeveel deals je wil verkopen. Dit maakt FunDeals flexibel: je houdt zelf de regie in handen.

Aanbieding laten plaatsen

Bij FunDeals is het ook mogelijk om een aanbieding te laten plaatsen. Heb jij een leuke aanbieding of deal in gedachten? Wij werken het voor je uit. Zodat jouw deal de aandacht krijgt die hij verdient, zonder dat je er zelf nog naar om hoeft te kijken!

Dashboard

In je ondernemers dashboard zie je in één overzicht al je verkopen en verdiensten en kun je o.a. deals plaatsen, verkopen bekijken, rapporten exporteren, medewerkers autoriseren, reviews bekijken, geld opname aanvragen en nog veel meer.

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon

Snel uitbetalen

Het is mogelijk om op elk gewenst moment een opname verzoek in te dienen. Op werkdagen van maandag t/m vrijdag keren wij jouw verdiensten binnen 24 uur uit, maar meestal veel sneller!

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon

Commissie kosten

Wij hanteren onderstaande commissies:
-FunDeal aanbieding zelf plaatsen 20%
- FunDeal aanbieding laten plaatsen 25%

De voordelen op een rijtje

 • Zelf deals plaatsen wanneer het jou uitkomt.

 • Bepaal zelf de korting van de deal.

 • Bepaal zelf de doorlooptijd van de deal.

 • Geen kosten vooraf: no cure, no pay.

 • Kies zelf hoeveel deals je wilt verkopen.

 • FunDeals keert op werkdagen verdiensten uit.

 • Onbeperkt aantal deals plaatsen.

 • FunDeals is goedkoper dan andere platformen

 • FunDeals zet kosteloos marketing campagnes in voor jouw deals.

 • FunDeals ondersteunt met het plaatsen van deals.

 • Eigen ondernemers dashboard met heel veel functies.

 • Een bedrijfspagina op de site van FunDeals met al jouw deals en gegevens in 1 overzicht.

Wat ondernemers zeggen over FunDeals

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn en doen er daarom alles aan om je van de beste ervaring te voorzien. Daarvoor werken we nauw samen met de bedrijven en ondernemers die deals op FunDeals plaatsen. 

Bekijk de reviews van ondernemers en bedrijven die samen werken met FunDeals en een bericht hebben achtergelaten.

Voor ondernemers

Reviews

Blauwwwdruk
Blauwwwdruk
Lees verder
Al jaren een zeer fijne samenwerking met FunDeals. Professionele partij waarmee je snel kunt schakelen en prettig is in de communicatie. Aanrader!
Molina
Molina
Lees verder
Bij de opbouw van FunDeals.nl hebben Paul en ik veel samengewerkt en gekeken waar we elkaar konden helpen in ondernemersland. Paul is een man van zijn woord en zeer fijn om mee samen te werken! Bij deze dank je wel voor alles Paul en wanneer je als ondernemer een platform zoekt om je diensten of producten op te delen dan is FunDeals.nl zeker een aanrader!
Previous
Next

Meer weten over FunDeals?

Heb je een vraag, een voorstel of wil je meer weten over FunDeals neem dan eenvoudig contact met ons op middels het formulier.