085-0607770

Telefonisch support

Klantenservice

Contact opnemen

STEL EEN VRAAG

CONTACT

Heb je een vraag of wil je meer weten over FunDeals? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact met ons op via het contactformulier, de telefoon, whatsapp of de mail.

Algemene info

KVK: 74366963

BTW: NL002202745B34

VEELGESTELDE VRAGEN

Op FunDeals.nl plaatsen ondernemers en bedrijven leuke deals om een activiteit, dienst of belevenis te promoten. Dit is om een nieuwe klanten te verwelkomen, de laatste plaatsen te vullen of om een leuke aanbieding te doen. En voor jou is dat natuurlijk super voordelig!

Heel eenvoudig! Kies een FunDeal uit ons aanbod en klik op: Koop nu!

Nadat de betaling is voltooid, ontvang je de voucher via de mail. Je voucher is ook terug te vinden in je eigen account op de website van FunDeals.

Bij FunDeals betaal je met iDeal. De meeste gebruikte betaalmethode van Nederland. Wil je een FunDeal kopen en niet betalen via iDeal? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Dit staat vermeld op de website bij de Beschrijving & Voorwaarden van de FunDeal. De reserveringsmogelijkheden vind je ook terug op de voucher. Die is na aankoop naar je e-mailadres verstuurd. Je vind jouw FunDeals ook terug in je eigen account op de website. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met de aanbieder van de FunDeal.

Geen probleem, ga naar de pagina “wachtwoord vergeten”. Hier begeleiden wij je bij het aanvragen van een nieuw wachtwoord voor je account.

Jouw FunDeal voucher vind je in je e-mail en door in te loggen op je eigen account op FunDeals. Nog niet teruggevonden? Neem contact op via het contactformulier of bel naar 085-0607770.

Neem contact met FunDeals op via de chat, het contactformulier of bel naar 085-0607770. Wij staan voor je klaar!

Elke FunDeal heeft een eigen geldigheidsduur. Bij het aankopen van de voucher vind je deze informatie op de pagina van de FunDeal, in de Beschrijving & Voorwaarden. Na aankoop vind je de geldigheid op de voucher zelf. We sturen je aangekochte voucher naar je e-mail. Je kunt de voucher ook bekijken door in te loggen op je eigen account van FunDeals.

Elke FunDeal aanbieder bepaald zijn eigen korting. Hoeveel euro’s jij bespaard staat bij elke FunDeal aangegeven!

Je hebt wettelijk het recht om de voucher te retourneren, tenzij anders aangegeven in de Beschrijving & Voorwaarden. Op FunDeals hebben de deals vaak een korte verzilveringsdatum. Als je voucher is verlopen is de kans klein dat je deze vergoed krijgt. Maar mocht je een goede reden hebben dan kun je altijd even contact opnemen met de verkoper/aanbieder van de FunDeal.

Je bent bij ons aan het juiste adres! Alle informatie die je nodig hebt vind je op de pagina voor ondernemers. Wil je graag persoonlijk in contact komen met FunDeals? Wij zijn te bereiken op 085-0607770, via de chat en het contactformulier.

Bij het aankopen van de voucher vind je deze informatie op de pagina van de FunDeal, in de Beschrijving & Voorwaarden. Na aankoop vind je dit terug op de voucher zelf. Word dit hier niet aangegeven? Print dan voor de zekerheid je voucher uit om misverstanden te voorkomen.

Neem contact met FunDeals op via de chat, het contactformulier of bel naar 085-0607770. Wij proberen je zo snel mogelijk te helpen!

Wat vervelend! Klanten staan bij ons op nummer 1 en wij doen er daarom alles aan om dit zo goed mogelijk op te lossen.

  • Heb je een klacht over de service en/of diensten van een verkoper op FunDeals? 

    Om snel een oplossing te kunnen vinden stellen wij je de volgende vraag:
    Heb je al contact opgenomen met de verkoper?
    De kans is groot dat jullie er samen uitkomen. Mocht dit niet het geval zijn, neem dan contact met ons op via de mail of het contactformulier en omschrijf duidelijk je klacht. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op!

 

  • Heb je een klacht over het platform van FunDeals of één van zijn medewerkers?

    Neem contact met ons op via de mail of het contactformulier en omschrijf duidelijk je klacht. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op!