-85% 

Online cursus Spaans | Voor beginners

22,50

Categorieën: ,
FunDeals

5.00

(1 Review)

Deel met anderen:

Beschrijving & Voorwaarden

Over deze deal: online cursus Spaans
Ga jij elke zomer naar Spanje op vakantie? Dan is het handig om een woordje Spaans te kunnen spreken. Maar ja, ga er maar aan staan: waar moet je beginnen? Gelukkig zorgt deze online cursus ervoor dat je binnen de kortste keren de beginselen van de Spaanse taal onder de knie hebt. Voortaan versta jij precies wat de Spanjaarden tegen je zeggen en kun je terugpraten! De cursus Spaans van Interplein wordt online gegeven. Dat is handig, want zo kun je je eigen tijd indelen. Je krijgt een handig online cursusboek, waarin theorie wordt uitgelegd. Ook word je gekoppeld aan een docent Spaans. Mocht je vragen hebben, dan kun je die aan hem/haar per mail of Whatsapp stellen. Wat een service! Zie jij het al helemaal zitten om Spaans te leren? Wacht dan niet langer en bestel snel de online cursus!

De deal op een rijtje

  • Volledig online en op je eigen tempo te doorlopen
  • Incl. duidelijk en helder online cursusboek
  • Je ontvangt je voucher(s) direct in je mailbox


Wat je moet weten

  • Je ontvangt de voucher via de mail.
  • De voucher dient na aankoop direct geactiveerd te worden.
  • Volg de stappen zoals beschreven op de voucher.


¿Cómo estás?

Met de handige online beginnerscursus Spaans van Interplein spreek jij Spaans in no time. Wat bevat deze cursus Spaans voor thuis? Om te beginnen een duidelijk en overzichtelijk online cursusboek met onder meer quizzen, geluidsfragmenten, helder uitgelegde theorieblokken en praktische opdrachten. Daarnaast kun je met je vragen altijd terecht bij jouw persoonlijke docent Spaans, via mail en ook heel handig per WhatsApp. Het lesmateriaal bedraagt circa 40 tot 60 uur en je hebt een jaar toegang. Wil jij op je volgende vakantie in Spanje een praatje kunnen maken met de locals? En niet onnodig veel tijd kwijt zijn met het leren van de Spaanse taal? Doe dan net als al die andere tevreden cursisten die jou al voorgingen deze online cursus. Na aanmelding ontvang je binnen 48 uur een account waarmee je toegang krijgt tot het online lesmateriaal en kun je beginnen!

Over Interplein
De online cursus wordt aangeboden door Interplein. Bij Interplein ben je aan het professionele digitale adres voor honderden trainingen die je los of in een pakket kan volgen. Er zijn meer dan 20 pakketten waaruit je kan kiezen, waarbij je veel trainingen tot je beschikking hebt. De onderwerpen lopen uiteen van Internet Marketing Expert tot Design Expert en van Bloggen & E-mail expert tot Voedingsexpert.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Online cursus Spaans | Voor beginners” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Informatie verkoper

Locatie FunDeal

Nederland