Central Park Festival 2023 – Met optredens van artiesten als Anouk, Suzan & Freek, Goldband en meer!

54,35

Categorieën: ,
FunDeals

5.00

(1 Review)

Deel met anderen:

Beschrijving & Voorwaarden

Over Central Park Festival 2023
Op 17 & 18 juni zijn Anouk, Goldband, Suzan & Freek, De Jeugd van Tegenwoordig, Antoon, Son Mieux, Maan, RONDÉ, Flemming, Blanks & The Dirty Daddies te zien op het Central Park Festival in Utrecht.

Central Park is het grootste en groenste popfestival van Midden Nederland. Bezoekers beleven hier een muzikale festival dag in romantische parksetting met klinkende namen uit de Nederlandse popscene. Zwanenbootjes lonken op het kalme water en geuren van tientallen mobiele keukens lachen je tegemoet.

De deal op een rijtje

  • Je ontvangt je ticket(s) direct in je mailbox
  • Incl. 1 consumptiemunt per ticket
  • Excl. € 3,85 servicekosten

Hoe werkt het?

  • Kies de datum
  • Bestel je ticket(s)
  • Je ontvangt je ticket(s) direct in je mailbox
  • Neem ze, geprint of digitaal, mee naar het Central Park Festival en laat ze bij de ingang scannen


Wat je moet weten

Entree: Op zaterdag geldt een minimumleeftijd van 18 jaar, maar op zondag zijn bezoekers van alle leeftijden welkom. Personen van 15 jaar en jonger dienen onder begeleiding van een volwassene te komen. Iedere bezoeker dient voorzien te zijn van een ticket.

Wat mag je niet meenemen?
Eigenlijk alles waarmee je jezelf of een ander kunt schaden en nog wat andere dingen: drugs, eigen eten en drinken (ook alcohol en snoep mag niet mee), elektronische sigaretten (tenzij de vloeistof in een afgesloten, nieuwe(!) verpakking zit), selfie sticks, spuitbussen en parfumflesjes, flessen met vloeibare inhoud, lege dopper flessen, glas, plastic flessen, blik, bekers, koelboxen, vuurwerk, wapens (ook zakmessen en pepperspray), paraplu’s, buggy’s, stoelen en tenten.

Data en tijden
Zaterdag 17 juni 2023
Van 12:00 tot 23:00
Minimum leeftijd: 18 jaar

Zondag 18 juni 2023
Van 12:30 tot 21:00
Alle leeftijden. Personen van 15 jaar en jonger dienen onder begeleiding van een volwassene te komen.

Locatie
Park Transwijk
Vreugdenhillaan 31
3526 ZB Utrecht

Bepaal hier jouw route naar Central Park Festival.

Bereikbaarheid & parkeren
Met de auto
Het parkeerterrein ligt niet direct aan het festivalterrein, dus worden er speciale pendelbussen ingezet. Deze brengen je gedurende de hele dag gratis naar het festivalterrein en weer terug naar de parkeerplaats (een ritje duurt zo’n 5 minuten). Je hebt hier dus geen los busticket voor nodig.

Geen online parkeerticket? Dan kun je voor € 20,- bij onze parkeerwachter een parkeerkaart kopen. Let op: dit kan alleen met PIN. Zeker zijn van een plek? Klik hier om jouw parkeerkaart booraf te bestellen.

Met het OV
Park Transwijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het makkelijkst is om de sneltram te nemen.

Vanaf Utrecht CS (Jaarbeurspleinzijde)
Neem Lijn 60 van Utrecht CS naar Nieuwegein Zuid of neem Lijn 61 van Utrecht CS naar IJsselstein. Stap uit bij Halte Winkelcentrum Kanaleneiland.

Vanaf Ijsselstein & Nieuwegein
Neem lijn 61 richting Utrecht CS. Stap uit bij Halte Winkelcentrum Kanaleneiland,

Meer informatie over Central Park Festival 2023

Lockers
Vlak na de entree van het festival vind je een heleboel kluisjes waarin je jouw tas, kleding en persoonlijke items kunt opbergen. Dit kun je met pin en cash betalen en je kan jouw kluisje gedurende de dag zo vaak openen en sluiten als je wilt.

Betaalmogelijkheden
Je kan op het festivalterrein munten kopen die als betaalmiddel gelden voor food & drinks. De munten kun je zowel contant als met pin afrekenen. Munten zijn niet inwisselbaar en alleen tijdens het festival geldig.

Eigen eten en drinken
Het is niet toegestaan eigen eten en drinken mee te nemen. Ook lege (Dopper) flesjes mag je niet meenemen. Gelukkig hebben we op het festivalterrein genoeg lekkers te koop, dus dat moet helemaal goedkomen.

Roken
Is alleen toegestaan in de outdoor area’s.

Medicijnen
Het is toegestaan om medicijnen mee te nemen in een dosis die je maximaal nodig hebt op 1 dag. Een doktersverklaring/medicatiepaspoort is noodzakelijk. De beveiliging zal jouw documentatie beoordelen en de medicijnen controleren. Het kan zijn dat de EHBO jouw medicijnen (bijvoorbeeld als deze gevaarlijk zijn i.c.m. alcohol) in bewaring neemt en je deze enkel kan innemen bij de EHBO.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Central Park Festival 2023 – Met optredens van artiesten als Anouk, Suzan & Freek, Goldband en meer!” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Informatie verkoper

Locatie FunDeal

Vreugdenhillaan 31, 3526 ZB Utrecht, Nederland